Parasta aikaa – ikääntyvien hyvinvointi -tapahtumassa paljon väkeä ja hyvä tunnelma

Finlandia-talossa 10.11.2016 järjestetty Parasta aikaa -tapahtuma onnistui monella tavalla.  Alkutalven ongelmallisista säistä ja keleistä huolimatta, paikalla oli 1200 ihmistä. Näytteilleasettajia noin oli noin 60. 

Neljän työnäytöksen seuraaminen avasi monelle silmät toisten ammattilaisten toiminnan yksityiskohdista. Työnäytöksistä on myöhempää katselua varten käytettävissä vielä Tehyn kuvaamat videoklipit. Myös 14 hienoa posteria osoittivat, että ikääntymisen asiaan paneudutaan kyllä monella taholla. Oli hienoa huomata, miten yhteystietoja vaihdettiin, miten luentosaleihin oli tungosta ja miten innostuneesti eri aiheisiin otettiin myös käytävillä kantaa. 

Onnea vielä kaikille tapahtumassa palkituille ja kiitos osallistujille mukanaolosta. Kiitos myös yhteistyökumppaneille.  

Moni toivoi, että tapahtuma toistuisi vuosittain, koska asiaa ja aiheita riittää eivätkä kaikki halukkaat päässeet työpaikoilta lähtemään samaan aikaan.

Tämä toive on tietysti kuultu, mutta vastausta siihen ei vielä ole. Siihen asti kannattaa tutustua vielä kertauksen vuoksi sivustolta löytyviin materiaaleihin.

Nyt on aika palautteelle. Pyrimme ottamaan palautteista kaikki toteuttamiskelpoiset ehdotukset huomioon seuraavaa kertaa varten. 

Ikääntyville ja heidän tukenaan ja hoitajinaan oleville parasta aikaa ja antoisaa talvea Mikko Kuustosen tunnussanan merkeissä Ubuntu!
 

Uutiset

15.11.2016 Materiaalia tapahtumasta 2016

Tapahtuman useimmista luennoista, suullisista esityksistä ja postereista löytyy tiivistelmiä tämän sivuston kohdasta Materiaalit.

Lue lisää

11.11.2016 Hyvinvointiteknologia ei ole erillinen saareke

Hyvinvointiteknologialla tarkoitetaan tietoteknisiä ja teknisiä ratkaisuja, joilla ylläpidetään tai parannetaan ihmisen toimintakykyä, terveyttä, hyvinvointia, elämänlaatua tai itsenäistä suoriutumista.

Lue lisää

Lisää uutisia