Parasta aikaa -koulutustapahtumaan haetaan suullisia esityksiä ja postereita

Haluatko saada näkyvyyttä työpaikkasi kehittämishankkeelle, opinnäytetyölle, tutkimukselle, projektille tai innovaatioille? Parasta aikaa -tapahtumassa siihen on mahdollisuus. 

Lokakuussa järjestettävä Parasta aikaa -tapahtuma keskittyy ikäihmisten hyvinvointiin. Tapahtumassa on seminaariohjelman rinnalla suullisia esityksiä tai posterinäyttely, joissa esitellään ikäihmisten hoitoon liittyviä kehittämishankkeita, tutkimuksia ja opinnäytetöitä. Jos haluat esitellä työtäsi tai projektiasi tapahtumassa, jätä abstrakti. Paikan päällä saat samalla mahtavan tilaisuuden verkostoitua ikäihmisten hoidosta ja sen kehittämisestä kiinnostuneiden asiantuntijoiden kanssa.

Tapahtumassa esitettävät suulliset esitykset ja posterit valitaan abstraktin perusteella. Abstrakti on lyhyt kuvaus tutkimuksen/kehittämishankeen/opinnäytetyön sisällöstä ja samalla mainos. 

Abstraktit pyydetään lähettämään 15.8.2018. mennessä tällä lomakkeella.

Hyväksytty abstrakti antaa oikeuden yhdelle tekijöistä edullisempaan 49 euron osallistumismaksuun koulutuspäiville. Majoitus-, matka-, tai muita kuluja ei korvata. Tapahtumassa saat mahtavan tilaisuuden verkostoitua ikäihmisten hoidosta ja sen kehittämisestä kiinnostuneiden asiantuntijoiden kanssa.

Ikäihmisten hyvinvointiin keskittyvä Parasta aikaa -tapahtuma järjestetään 25.10.2018 Finlandia-talolla. Se kokoaa yhteen ikäihmisten hoidossa ja kuntoutuksessa työskentelevät ammattilaiset sekä tutkijat, päättäjät, järjestöväen, omaiset ja alan opiskelijat. Edellisessä tapahtumassa vuonna 2016 paikalla oli noin 1200 kävijää.

Uutiset

28.2.2018 Parasta aikaa –koulutustapahtumaan haetaan postereita!

Tehyn parasta aikaa -koulutustapahtuma järjestetään 25.10.2018 Finlandia-talossa. Ikääntyvien hyvinvointiin keskittyvä koulutus- ja verkostoitumistapahtuma kokoaa yhteen ikäihmisten hoidossa ja kuntoutuksessa työskentelevät ammattilaiset sekä tutkijat, päättäjät, järjestöväen, omaiset ja alan opiskelijat. Edellisessä tapahtumassa vuonna 2016 paikalla oli noin 1200 kävijää!

Lue lisää

15.11.2016 Parasta aikaa – ikääntyvien hyvinvointi -tapahtumassa paljon väkeä ja hyvä tunnelma

Finlandia-talossa 10.11.2016 järjestetty Parasta aikaa -tapahtuma onnistui monella tavalla.  Alkutalven ongelmallisista säistä ja keleistä huolimatta, paikalla oli 1200 ihmistä. Näytteilleasettajia noin oli noin 60. 

Lue lisää

Lisää uutisia