Ilmoittaudu Parasta aikaa -koulutustapahtumaan

Ikääntyvien hyvinvointiin keskittyvä Parasta aikaa -koulutustapahtuma järjestetään taas tänä vuonna. Tapahtuma pidetään 25.10.2018 Helsingin Finlandia-talossa.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, johtajille, päättäjille ja opiskelijoille, jotka ovat moniammatillisesti mukana ikäihmisten palveluissa. Tätä koulutustapahtumaa ei kannata jättää väliin.

Päätöspuhujana on Arman Alizad

Päivän aikana tarjolla on huippuluentoja, joissa käsitellään kattavasti ikäihmisten palveluita ja hoitotyötä. Aiheina ovat muun muassa myötätunnon voima, robotisaatio, ikäihmisten yksinäisyys, rintojen omatarkkailu, jalkojen terveys ja haavanhoito.

Luennoitsijoina on maan parhaita asiantuntijoita: mm. tutkimusprofessori, geriatri ja lääketieteen tohtori Harriet Finne-Soveri, professori ja filosofi Juha T. Hakala ja suuri joukko muita tunnettuja asiantuntijoita. Ja päätöspuhujana on Arman Alizad.

Lukuisten asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi tapahtumassa on myös:

Paikalle odotetaan 60 näytteilleasettajaa, joilla on päivän ajan mahdollisuus kertoa vanhustyön päättäjille ja muille ammattilaisille tuotteistaan ja palveluistaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu heti - hinta on edullinen: http://www.parastaaikaa.fi/ilmoittautuminen/

Hinta sisältää koulutukset, näyttelyn, iltapäiväkahvin ja arvonlisäveron 24 %.

Ohjelma

Lataa ohjelma tapahtuman sivulta http://www.parastaaikaa.fi/ohjelma-1/

Somessa tapahtuman tunniste on #parastaaikaa2018

Uutiset

Lisää uutisia