La Carita-säätiö ja Tehy hakevat vuoden 2016 vanhustyön johtajaa

La Carita-säätiö jakaa yhdessä Tehyn kanssa jo viidettä kertaa tehyläisen vanhustyön johtajan tunnustuspalkinnon. Vuoden 2016 Tehyläinen vanhustyön johtaja julkaistaan Parasta aikaa-koulutustapahtumassa 10.11.2016 Finlandia-talossa Helsingissä.

Vuoden 2016 vanhustyön johtaja on tehyläinen, joka on merkittävällä tavalla kehittämässä ikäihmisten palveluja niin asiakkaiden kuin henkilöstön näkökulmasta. Hän on innovatiivinen, tulevaisuuteen suuntaavaa laaja-alainen vanhustyön johtaja. Hän on ajan hermolla. Hän kannustaa alaisiaan ja mahdollistaa työn kehittämisen. Hän on muutosjohtaja; muutoksen mahdollistaja ja muutoksen ylläpitäjä. Eettisen arvot ohjaavat hänen työtään johtajana. Hänen toiminta perustuu tutkittuun tietoon ja hyviin käytäntöihin. Hänen johtamistapansa on läpinäkyvää. Hän kehittää itseään johtajana ja kannustaa muita kehittymään vanhustyön esimiehinä ja ammattilaisina.

Onko sinun työpaikalla kriteerit täyttävä vanhustyön johtaja? Ehdotukset perusteluineen toimitetaan osoitteeseen eva.siitonen(a)tehy.fi 30.9.2016 mennessä.

Uutiset

Lisää uutisia