Parasta aikaa 2021 -koulutustapahtumaan haetaan postereita

Tehyn Parasta aikaa -koulutustapahtuma järjestetään 13.4.2021 Tampere-talossa, Tampereella.

Haluatko näkyvyyttä kehittämishankkeellesi, tutkimuksellesi, opinnäytetyöllesi tai projektillesi? Siihen on mahdollisuus Parasta aikaa -tapahtumassa. Tapahtumassa järjestetään posterinäyttely, jossa esitellään ikäihmisten hoitoon ja kuntoutukseen liittyviä kehittämishankkeita, tutkimuksia, opinnäytetyötä, projekteja ja innovaatioita.

Jos haluat oman esimerkiksi hankkeesi, tutkimuksesi tai opinnäytteesi esille posterinäyttelyyn, lähetä abstrakti.  Abstraktit tulee lähettää viimeistään 31.1.2021 tämän linkin kautta: https://webropol.com/s/Parastaaikaa2020abstraktit

Tapahtumassa esitettävät posterit valitaan lähetetyn abstraktin perusteella. Hyväksytty abstrakti antaa oikeuden yhdelle tekijöistä edullisempaan 39 euron (sis. ALV) osallistumismaksuun koulutuspäiville. Majoitus-, matka-, tai muita kuluja ei korvata.

Parasta aikaa -tapahtuma on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, johtajille, päättäjille ja opiskelijoille, jotka ovat moniammatillisesti mukana ikäihmisten palveluissa.

Uutiset

Lisää uutisia