Parasta aikaa -tapahtuma lähestyy

Tehyn järjestämä Parasta aikaa -tapahtuma on torstaina 25.10. Finlandia-talossa. Tapahtuma tarjoaa uusinta tietoa ikäihmisten hoidosta ja palveluista sekä hyviä verkostoitumismahdollisuuksia. Vielä ehdit ilmoittautua.

Parasta aikaa -tapahtuma on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, johtajille, päättäjille ja opiskelijoille, jotka ovat moniammatillisesti mukana ikäihmisten palveluissa. Tätä koulutustapahtumaa ei kannata jättää väliin.

Aika: torstai 25.10.2018
Paikka: Finlandia-talo, Helsinki

Tilaisuuteen on vielä mahdollisuus ilmoittautua. Se onnistuu täällä.

Ohjelma

Päivän aikana tarjolla on huippuluentoja, joissa käsitellään ikäihmisten palveluita ja hoitotyötä. Aiheina ovat mm. myötätunnon voima, robotisaatio, ikäihmisten yksinäisyys, rintojen omatarkkailu, jalkojen terveys ja haavanhoito. Luennoitsijoina on maan parhaita asiantuntijoita, ja päätöspuhujana on Arman Alizad. Lisäksi tapahtumassa on työnäytöksiä ja tietoiskuja, alan ammatillinen näyttely, postereita ja suullisia esityksiä. 

Ohjelman ja aineistot löydät täältä.

Somessa tapahtuman tunniste on #parastaaikaa2018.

Tapahtuman pääjärjestäjä on Tehy ja yhteistyökumppanina Globex Information Oy.

Uutiset

25.10.2018 Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen: Soveltuvuuskokeet välttämättömiä sosiaali- ja terveysalalla

Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen otti tänään kantaa sosiaali- ja terveysalan ammatillisen koulutuksen opiskelijavalintoihin Tehyn järjestämässä Parasta aikaa -tapahtumassa Finlandia-talolla.

Lue lisää

Lisää uutisia