Ryhmäalennuksiin erikoistarjous kesän kunniaksi 23.6. asti

Tapahtuman järjestäjät ovat kesämielellä ja haluavat tarjota nyt ennen juhannusta Parasta aikaa -tapahtumaan ilmoittautuville ryhmille erikoisalennuksen:  Yli 30 hengen ryhmät tarjoushintaan 43,50 €/henkilö (normaalisti 58,00 €) ja opiskelijaryhmät hintaan 33,50 €/henkilö (normaalisti 45,00 €).

Nyt jos koska kannattaa miettiä, löytyykö lähtijöitä ryhmäksi asti tähän syksyn koulutustapahtumaan. Monessa eri sosiaali- ja terveysalan työpaikoissa, tehtävässä ja ammateissa on väkeä, joiden on tärkeä tulla kuulemaan ikäihmisten hyvinvoinnin ajankohtaisimmat kuulumiset.

Jos työpaikalta ei yhtä aikaa voi poistua 30 hengen ryhmänä, kannattaa harkita, onko paikkakunnalta tai lähiseudulta saatavissa porukka kokoon. Kannattaa pohtia, onko ammattiosaston kautta lähdössä joukkoa tähän huipputapahtumaan tai voisiko iso työnantaja kerätä joukon kerrankin edulliseen valtakunnalliseen koulutukseen.  Kesätarjouksen yhteisilmoittautumisen säästö on kohtalaisen suuri. Hintaero henkeä kohden mahdollistaa vaikkapa paremman lounaan. 

Tämä tapahtuma ei toistu vuosittain, eikä tämä tarjous toistu. 

Ilmoittaudu tästä

 

Uutiset

Lisää uutisia